maandag 28 juni 2010

I Heart Faces Photography Pet Challenge * 26



This would be my first entry for I heart Faces Photography because I just joined in.
I think its a lot of fun to do weekly challenges, it keeps me creative!

This is our 8 month old Rhodesian Ridgeback Cézai.
We have her since she is 7 weeks old, and we cant imagine already our lives without her.
She is sweet, charming ,patient, faithfull and funny, and she loves to be close to us.
As you can see,she is our daughters best friend, and they really love to play together, or watch Tv and cuddle up on a pillow.She is always somewere close to my kids, and that gives me a good feeling, because that kind of dog has a ' nose ' for bad people.


Zo, das even een verhaal in het engels,weet ook niet of het er allemaal goed staat, heb mijn best gedaan. Als jullie het niet kunnen lezen, of als het teveel werk is, zet even de translator aan, ha ha

Heb me vandaag aangemeld op een Amerikaans forum waar ze elke week een uitdaging hebben.Lijkt me erg leuk, z'on uitdaging , omdat je dan ook wel eens ' out of the box ' moet.

Op dat forum moest ik een foto plaatsen, met een link naar mijn blog, dat was één van de voorwaarden. Hoop dat het gelukt is, en dat ik het allemaal goed begrepen heb. :>)

Hierbij de link naar de andere , meer dan 500 deelnemers ; http://iheartfaces.blogspot.com/

zondag 27 juni 2010

Diverse fotoshoots...
























Een selectie van de foto's van dit jaar. Er zijn er nog wel meer, maar die stonden al op de externe harde schijf, dus die zijn tzt op mijn website te zien.
Had al een hele tijd niks meer geplaatst, maar nu zien jullie wat mij van de straat houdt . :>)Had ze eigenlijk willen bewaren voor mijn website, die er al heel lang aan zit te komen, eigenlijk al wel klaar is, maar ik de tijd nog niet heb kunnen vinden om alle foto's te resizen voor web.Maar binnenkort is het vakantie, dus dan is het wat rustiger, en dan moet ik er maar even aan!



En dan wens ik jullie voor wat nog rest een prettige zondag nog verder!

zaterdag 26 juni 2010

O.M.G ! ( om maar even in de sfeer te blijven)

Sinds een half jaartje ben ik lid van een Amerikaans Forum voor fotograferende moeders.
Klinkt heel erg suf, maar als je het niveau ziet,wow, ongeloofelijk!Daar is niks suf aan.
Het forum wordt heel erg druk bezocht door moeders die het puur als hobby hebben, maar ook door moeders die professioneel fotograferen. Zoals gezegd, het niveau ligt heel erg hoog, en de prijzen ook! De fotoshoots gaan daar vanaf 150 dollar, dat is alleen de fotoshoot, en dan nog de fotobestellingen die daar overheen gaan, dat kan oplopen tot honderden dollars totaal.Maar dan heb je ook wat.( Volgens mij moeten wij verhuizen...eeh..Herman???)

Pas geleden was er een uitdaging ; The Bathroom Challenge.
Je moest jezelf 20 min. opsluiten in de badkamer en erop los fotogaferen.Nou, echt een leuke uitdaging, dus dat ben ik even gaan doen. Je mocht drie foto's inleveren.
En nou blijkt één van mijn foto's één van de 23 genomineerden te zijn van de ruim honderd foto's ! Echt, dit ga ik nooit winnen,dat is gewoon zeker, maar alleen al genomineerd zijn! Iam so thrilled and excited!!! ( ha ha ha )





En dit is de genomineerde foto ;