dinsdag 22 november 2011

Happy 13 !

13 jaar ben je gisteren alweer geworden. Tjonge, wat gaat dat snel.De dag dat je geboren bent, de hele zwangerschap, ik kan het me nog levendig voor de geest halen. Ook je eerste zinnetje . Je zat bij me op schoot, ik had je voorgelezen voor het slapen gaan, en er stond een glas water op het kastje.Je wees er naar en zei ; ik - dosh . Je was 15 maanden oud. Grappig dat zulke dingen dan ineenkeer weer voorbij schieten. En dat voorlezen, dat hebben we lang vol gehouden.Begonnen toen je een maand of zes was met hele grote prentenboeken plaatjes benoemen en bekijken ( dat vond je geweldig ! ) en doorgegaan tot toen je al ruim 12 was. De hele serie van Schippers van de Kameleon tot Thea Beckman en van alles daar tussen in.
De credits gaan naar papa . Wat dat betreft zijn de taken verdeeld. Vanaf dat Quinty geboren werd is hij jou gaan voorlezen , en ik doe Quinty nog steeds.

En nu zijn we 13 jaar verder. En ga je voor het eerst naar het Voortgezet onderwijs. Met heel veel plezier gelukkig.Gelijk van het begin af aan zat je daar helemaal op je plek.Een heel ander leventje nu, maar je doet het goed !!
Photobucket
Photobucket


Photobucket


Photobucket

Joel & friends :>)
Photobucket
Photobucket

dinsdag 15 november 2011

" Siiiihnterklaaaasje ....

...kom maar binnen met je knak ! " zong Quinty altijd toen ze nog een mini Quinty'tje was..:>)

Photobucket
( Vriendinnetje Renée was ook gezellig mee )


Sinds vorig jaar geloofd ze niet meer , maar geheel volgens traditie gaan we gewoon elk jaar nog met zijn allen naar de intocht.Nee, ' geloven' doet ze niet meer, maar vervolgens is ze wel heel erg druk met het Sinterklaasjournaal, Het huis van Sinterklaas, sinterklaasspelletjes op de PC en allerlei Sint dingetjes aan het uitprinten.

Dit jaar waren we aan de late kant, en hebben we eigenlijk voor het eerst sinds Joel geboren is de intocht gemist. Maar gelukkig stond de goede man en zijn Pieten nog op een podiumwagen te feesten, en zagen we nog net hoe Americo werd weggereden in een super de luxe grote paardenvrachtwagen helemaal alleen voor hemzelf. Had ie ook wel verdiend.

Photobucket



Chuma was ook mee, het dametje is nu 6 maanden, en zit weer in een andere levensfase. Dus weer in het kader van het socialiseren mee naar Sinterklaas. Want hier op de boer komen we niet veel tegen ..En een niet goed gesocialiseerde Ridgeback is niet altijd een leuke Ridgeback( Geldt natuurlijk voor alle honden, alleen hebben deze nogal wat kilo's en spieren in de strijd te gooien) .Nou, ik had spijt als haren op mijn hoofd .Totaal niet meer aan haar vraatzucht en de pepernoten gedacht. Als een stofzuiger ging ze door de straten, het was een waar walhalla voor haar. Ik denk dat de gemeente haar wel graag in dienst wil nemen.
En vervolgens waren de pieten ook niet te beroerd om haar wat toe te stoppen.

Photobucket
Photobucket

En wat dat socialiseren betreft ; laat maar. Die is echt nergens van onder de indruk. Vind alles normaal. Dwars door de mensenmassa. Langs fanfares. Geaaid worden door de Pieten.Ballonnen die naast haar knapten.Ze haalt er gewoon haar Ridgebackschouders voor op.

( Esther en co,www.kaniakilah.nl ,jullie fokken honden met heel veel zorg en aandacht en met super karakters !
Dat blijkt uit alles ! Wij zijn iig super blij met onze twee meisjes ! )

En natuurlijk mocht de schoen weer gezet worden. En ze zongen er zowaar nog liedjes bij ook...
Photobucket

( Photo's by I phone )

donderdag 3 november 2011

Trouwreportage Frank en Rozanne deel 1

Even doorklikken aan de linkerkant op mijn fotoblog ;>) Thanks !