zondag 7 februari 2010

Lieve kleine Cézai..

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Ruim 4 maanden is ze nu, en een kilootje of 16.Dus dat kleine kunnen we eigenlijk wel weg laten, want je hoort haar zowat groeien. :>)
Het gaat hartstikke goed met haar.Het is z'on vrolijk beestje, en een grote knuffelkont, en dat vinden we hier helemaal niet erg.
Elke ochtend gaat ze al trouw mee om de paarden te voeren, en vervolgens zetten we ze op de wei.Ze loopt altijd los, ook in het bos.Echt heerlijk. Alleen het grote nadeel is wel dat ze daarom niet zo goed aan de riem kan lopen.De ene keer gaat dat beter dan de andere keer. Ik moet dat echt met haar gaan oefenen, want ze gooit straks een kilo of 40 in de strijd, en dan heb ik het nakijken, ha ha .Het terrorgehalte wordt ook minder, ze snapt nu dat NEE, of EH! ophouden betekent. Maar het blijft natuurlijk een pup,die het ook leuk vind om je even uit te proberen, en dat zal voorlopig ook wel zo blijven, want een Ridgeback is pas met 2,5 a 3 jaar volwassen!

5 opmerkingen:

Mariëlle zei

oh, wat een lekker dier!!!
Echt leuk om te zien en te lezen dat het goed gaat...

Jacqueline zei

Dat is nog eens wat anders dan onze teckelpup van amper 3 kilootjes, hahaha. Het is wel een echt schatje, zeg!

Esther zei

Wat een schat is het toch!!

* Daniëlle * zei

Ja, wat gaat dat hard he? Ze is echt al heel groot. Die eerste foto vind ik zo bijzonder, met die poot.

Hihihi, zie nu dat ik voor de woordverificatie "tackels" in moet typen. Bijna nog meer honden. ;-)

Petra zei

oooooooooooooo wat een heerlijke puppenkop; om te knuffelen! Leuk gedaan die eerste foto; zou dat ook met korte teckelpootjes gaan???