dinsdag 3 mei 2011

Vuh-lieft ( aka lentekriebels)

Cézai heeft een vriendje. Koos.
Photobucket

Koos is een mooie liver Rhodesian Ridgeback, en ze schelen iets van twee maanden.Als we samen gaan lopen is het altijd dolle pret, en ze kunnen dan ook geen genoeg krijgen van elkaar.Meestal komt Koos' baasje ons ophalen samen met Job. Job is een waardige RR op leeftijd,en bemoeit zich meestal niet zo met de jeugd.Hij bekijkt zich dat op een afstandje, en heel soms doet hij even mee. Of springt er even tussen als ze zich wel heel wild gedragen.

PhotobucketKoos weet de weg naar ons huis inmiddels prima te vinden. Als zijn baasje hem uit de auto laat, sprint Koos in één lijn naar ons huis toe, toch een paar honderd meter, en laat zich door niemand tegenhouden.( Baasje J. is dan niet blij :>)) Ook die dag. Baasje belde of ik Koos had gezien.
Ik keek naar buiten , maar zag nog niks..maar ja hoor, daar kwam hij aan alsof zijn leven er vanaf hing. En ging een serenade houden bij de achterdeur. Werkelijk, je had hem moeten horen,wat kan die joelen, het ging eraf! Cézai stond inmiddels druk kwispelstaartend aan de andere kant van de deur. Maar helaas, de dame moest binnen blijven want ze was loops...

Photobucket

Was dat nou even jammer....

Maar zeg nou eerlijk ; wie wordt er nou niet verliefd op z'on knappe meid ??

Photobucket

2 opmerkingen:

Petra zei

Geweldig....kijk maar uit met die loopse meid ;-)) En zo aandoenlijk die grijze snoet van Job; daar word ik nou vuh-lieft op!

marja zei

wat een geweldig verhaal jola!! mooi zoals jij die beesten ook op de foto krijgt, echt karakter!