donderdag 23 februari 2012

Quint en Sheila

Oooh ik loop zo achter in bloggersland, heb zoveel foto's van shoots die ik nog wil delen, wist niet waar te beginnen...
Deze er maar eerst even uitgepikt.Gemaakt eind zomer vorig jaar.

Had dit al een tijdje in mijn hoofd, en zag het al helemaal voor me.Locatie had ik ook al gespot, en dan is het alleen nog de vraag ; wanneer ?
Ik zag voor mij een tuttende Quinty met Sheila, zoals ze altijd doen en Sheila helemaal haar brave-ik-vind-alles-goed-als-je-er-af-en-toe-maar-wat-lekkers-instopt zelf.Gewoon lekker gezellig en idyllisch.

Hoe het ging ;
Kind op pony, ik erop de fiets naast met pony aan de hand, zware cameratas achterop de fiets naar dat mooie stukje een eindje verderop.
Ondanks dat ik beiden helemaal ingespoten had met anti- mug en ander ongedierte, had vooral Sheila er erg veel last van. Het was al één en al gedribbel naast me op de weg ernaar toe. Ze is niet groot, maar als madam de kop er in gooit,dan moet heel mijn 1.58 m ook in de strijd gegooid worden.Dus toen ik aankwam was mijn arm al lam, ha ha

Eenmaal daar, wou ze niet stilstaan.Rotmuggen.Quinty vond het ook al minder met al dat gewiebel en het ongedurig slaan naar die beesten. Worden ze nou elk jaar groter ofzo ?!
Jullie geloven het niet, ik heb nog geen 15 min. foto's staan schieten. Snel, snel, snel. De helft van de tijd geen tijd om het licht te meten. Wel gemeten, stond Sheila alweer helemaal de andere kant op, of 5 meter verderop.Echt, normaal parkeer je haar gewoon ergens,en dan staat ze er over 10 minuten gewoon nog . Kinderen en dieren, onvoorspelbaar. ;>)
En tot overmaat van ramp sprong Q er even af omdat ze moest plassen, en ging Sheila op haar voet staan.Q helemaal boos,was er helemaal klaar mee, en wou niet meer. Ook wou ze niet meer terug op Sheila. Dus moeders op de fiets, kind achterop,zware tas om mijn schouder, en weer een dribbelende Sheila naast de fiets..
Alles voor een mooi plaatje :>)

En dit is het resultaat ;
Ziet er toch heel relaxed en ontspannen uit ? Ha ha ha. Wij weten wel beter ;>))
Gelukkig stond Sheila ook af en toe een sec. of 10 stil, waardoor Quinty niet druk was om haar op de plaats te houden, en kon ik haar toch nog een lach ontlokken :)


Photobucket


Photobucket

Photobucket
Photobucket

Dit is haar hierkrijgikallesmeegedaan blik.Vooral bij papa.
Photobucket

Dit is haar ikbenhetereigenlijkhelemaalnietmeeeens hoofd ;
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Er komt nog van alles meer via mijn fotoblog, dus hou het in de gaten !

3 opmerkingen:

* Daniëlle * zei

Gaaf! Vooral die op drie-na-onderste, zo liggend op het paard. Mooi hippiemeisje en ze lijkt steeds meer op jou! Zelfde brede lach. ;-)

Fia zei

Jola jouw dochter is mooi zoveel verschillende gezichten je heb het weer prachtig op de foto gezet en moet er heel wat voor over hebben!!
Maar het resultaat is schitterend !!!

groetjes Fia

k.terbraak zei

Hé Jola ,
Allemaal weer echt en helemaal perfect,wat zou ik blij zijn geweest met zulke mooie foto's van een dochter,gewoon super.