dinsdag 22 november 2011

Happy 13 !

13 jaar ben je gisteren alweer geworden. Tjonge, wat gaat dat snel.De dag dat je geboren bent, de hele zwangerschap, ik kan het me nog levendig voor de geest halen. Ook je eerste zinnetje . Je zat bij me op schoot, ik had je voorgelezen voor het slapen gaan, en er stond een glas water op het kastje.Je wees er naar en zei ; ik - dosh . Je was 15 maanden oud. Grappig dat zulke dingen dan ineenkeer weer voorbij schieten. En dat voorlezen, dat hebben we lang vol gehouden.Begonnen toen je een maand of zes was met hele grote prentenboeken plaatjes benoemen en bekijken ( dat vond je geweldig ! ) en doorgegaan tot toen je al ruim 12 was. De hele serie van Schippers van de Kameleon tot Thea Beckman en van alles daar tussen in.
De credits gaan naar papa . Wat dat betreft zijn de taken verdeeld. Vanaf dat Quinty geboren werd is hij jou gaan voorlezen , en ik doe Quinty nog steeds.

En nu zijn we 13 jaar verder. En ga je voor het eerst naar het Voortgezet onderwijs. Met heel veel plezier gelukkig.Gelijk van het begin af aan zat je daar helemaal op je plek.Een heel ander leventje nu, maar je doet het goed !!
Photobucket
Photobucket


Photobucket


Photobucket

Joel & friends :>)
Photobucket
Photobucket

5 opmerkingen:

blogvanco zei

Gefeliciteerd met Joel !! Waar blijft de tijd hè?

Anoniem zei

Mooi verhaal weer Jola!
Gefeliciteerd met de 13-jarige zoon.
Van uit Hoogeveen wens ik jullie een fijne dag.

Jola zei

Ooh, maar van wie dan uit Hoogeveen ?:>)

Fia zei

Gefeliciteerd met je puber zoon.....wat is hij al groot en precies zijn mama...

Lekker jong hoor..zullen de meisjes wel gek op zijn???

Lieve groetjes...
Fia

Petra zei

Gefeliciteerd met Joel, cliché maar nog geen meisjes om hem heen?

Ons pa zou gisteren ook jarig zijn geweest!