maandag 11 oktober 2010

Het grootste geluk op aard...

..ligt nog steeds op de rug van een paard..Oké, ik kan me voorstellen dat alleen de paardenliefhebbers dat beamen.Maar ik blijf het een mooie gezegde vinden.
Photobucket

Toen stelde H. voor om Joel op Jay-Jay te laten rijden.En dan Jay-Jay- 1.70 hoog-versus-Joel-1.43 laag - Jay -Jay.Daar moest ik even heel hard van fronzen .Daar kon geen botox tegen op.Moest even wennen ( heel even maar hoor), en toen had ik zoiets van ; waarom niet? Ik pretendeer altijd dat ze het braafste paard op aard is. Ik bedoel, tis geen doetje,kan ook wel eens schrikken, maar bokken en steigeren komt in haar woordenboek niet voor.Ze is gewoon goudeerlijk.En daarbij heb ik haar geleerd om op hele lichte hulpen te reageren, dus een kind, in dit geval de mijne , kan de was doen.
Zo gezegd , zo gedaan.En daar gingen ze dan. J. was allang uit zijn rijlaarzen , maar dat maakte niks uit.
Was best wel trots. Hij reed zo met haar weg.Maar minstens net zo trots op Jay-Jay, die toch maar perfect luisterde naar dat mannetje van 1.43 m.
Photobucket
Goh wat kan ik toch goed paarden africhten.;>))Nou de kinderen nog....

4 opmerkingen:

Michelle zei

amen! :o)
God, wat mis ik het rijden!

Ziet er super uit, Joel op jay-jay!

blogvanco zei

Wat een leuke foto's Jola, daar MOET je wat mee doen :-)

Esther zei

Wat een leuke foto's..

* Daniëlle * zei

Stoer hoor! ;-)
Het is net Pipi Langkous, zo liggend op het paard, hahaha. Ik ben geen paarden gewend, heb er nooit opgezeten, vind het een beetje eng ook... Dus, knap dat ze dat kunnen hoor.