woensdag 3 augustus 2011

Dag allemaal....het ga jullie goed !

Vorige week was de afscheidsmusical van groep 8.
Na maandenlange voorbereiding was het dan zover.Joel speelde een uitzendkracht samen met Maxime .Het logo op hun T shirt had hij zelf ontworpen, uitgeprint en op een t - shirt gestreken, alhoewel dat gedeelte niet helemaal zonder slag of stoot ging. ( Maaaaahmaaaa, met het strijken gaat het er aan de andere kant weer af !)

Die headbanger hier vooraan, dat is em.

Photobucket

Ze deden het allemaal zo goed, en man, wat waren ze weer gegroeid het afgelopen jaar, zowel geestelijk als lichamelijk.

Photobucket

Oké, ik ben ook klein, hé ? Denk daar even aan. En die Nederlandse kinderen worden tegenwoordig wel heeeel erg lang.

Na de musical had Mr Paul nog een zeer leuke powerpoint voorbereidt.Hij had persoonlijk voor elk kind wat in elkaar gezet, en vertelde er wat bij. Echt, het was hilarisch.Soms met bewegende beelden, geluiden, en hoofden ergens anders op geshopt.
Joel is helemaal weg van de ruimtevaart. Het begon als heel klein kind al met vliegtuigen, wat nu over is gegaan naar de ruimtevaart.Nouja, eind van het verhaal was dat hij wel bij de NASA terecht zou komen, nadat er eerst een reeks andere foto's voorbij waren gekomen . ( Joel met een kameel in Dubai ; hmmmm, kamelendrijver leek hem ook wel wat..in die strekking)

Photobucket

De kinderen kregen een albumpje met de foto's van iedereen die ik van z e gemaakt had, en bij elke foto nog wat extra ruimte, zodat ze er wat bij konden zetten voor elkaar.
Echt zo leuk om te lezen wat ze erin hadden gezet.
Imeni oa ; Joel, we hadden zo onze ups and downs, maar uiteindelijk is alles goedgekomen.Je blijft een goede vriend ! ( Die twee zijn nog eens verliefd geweest toen ze heel klein waren) Naah, lief, hé ?
Maar ze hebben dan ook vanaf 4 jaar bij elkaar in de klas gezeten. Het is altijd een hele hechte groep geweest met maar 15 kinderen. Heel tolerant naar andere kinderen, elke nieuwkomer werd ook altijd gelijk geaccepteerd en opgenomen.Nooit werd er iemand uitgelachen om zijn kleding of uiterlijk. Wat ze ook aanhadden.En dat merkengedoe, natuurlijk werd er ook wel merkkleding gedragen, werd niet op geoordeeld . Hoevaak hoor je wel niet anders ? En dat begint al op de basisschool.
Ja, het was een bijzonder klasje, met ook wel behoorlijke pittige karakters zo hier en daar.
En natuurlijk was het ook wel eens strijd..pffff....

Ik vond het bijzonder om ze allemaal zo te zien opgroeien tot gezellige,lekker met elkaar auwehoerende tieners.Zo goed als de hele klas gaat Havo/Vwo doen of hoger, maar grappig,ze verspreiden zich allemaal over meerdere scholen, dus waarschijnlijk ziet de meerderheid elkaar niet meer weer. Maar zo gaat dat, en dan worden er gewoon weer nieuwe vriendschappen gemaakt..

Geen opmerkingen: