woensdag 31 augustus 2011

LET OP: GIVEAWAY ; KADOOTJE VAN MIJ VOOR JULLIE!!

Ik stond vanavond in het kader van de uitdaging ( orange ) heerlijk silhouette foto's te maken,ik werd er helemaal blij van en besloot dat met jullie te delen.

Photobucket

PhotobucketKort dag, maar voor wie vrijdagavond om 19.30 / 20.00 u kan,verloot ik een gratis fotoshoot!
Dit gaat dan iig om 1 silhouette foto afgedrukt op A 4.

We zijn natuurlijk wel afhankelijk van het weer, ik kan niet garanderen dat het zo mooi wordt als vanavond , droog en enigszins helder moet het wel zijn voor een geslaagde foto !

Laat even een reactie achter, en mischien ook wel leuk als je even verteld waarom je een silhouette foto wilt.

Reactie voor vrijdag 14.00 u achterlaten, en mischien wel even handig als je mij gelijk even je telefoonnummer doormailt, zodat ik je zeker kan bereiken !
info@jolamulder.nl

Ik heb er zin in !

Tot vrijdag !

18 opmerkingen:

blogvanco zei

Wat een leuk initiatief Jola, wat lief van jou. En wat een mooie foto's zie ik daar. Wie wil dat nou niet?? Lijkt mij wel wat zo'n foto. Ik zou mijn moedertje die binnenkort 82 wordt wel willen verrassen met zo'n prachtfoto van haar 2 jongste kleinkinderen (toevallig die van mij :-)), haar lust en haar leven.
Maar .. ik wil mijn man ook wel verrassen met een TOP-foto van mij, kan hij dan mooi in zijn nieuwe maar erg kale werkkamer hangen, hahaha.

Nou mensen, wie volgt ... :-)

k.terbraak zei

Nu ik wil gewoon reageren,wie is nu niet blij met een foto gemaakt door Jola,wat ze ook fotografeert het is altijd top.
Ik wil het gewoon nog eens zeggen Jola is een natuur talent,en dat komt niet zo vaak voor, kijk allemaal zelf naar haar foto's,wie het ook probeert het lukt niet om zoiets neer te zetten.
Maar dat komt ook door de persoonlijkheid en het karakter,Jola wees trots op je zelf,je bent gewoon een pracht mens,en ik weet zeker dat je binnenkort een hele bekende fotograaf zult zijn.En dat doet niemand jou naar.

* Daniëlle * zei

Oh, wat leuk. Ik wil ook graag zo'n mooie foto. En dan het liefst zo eentje met ons vieren, zoals jij die ook van jou gezin hebt gemaakt. Weet alleen niet of mijn kinderen mee willen werken... maar dat zien we dan wel weer. Mijn telefoonnummer heb je in ieder geval al. Hahaha.

NicoleJ zei

Oh Jola wat een leuk idee!
Die silhoutte foto's zijn prachtig en die zou ik ook wel willen van C en O omdat zo'n foto prachtig in onze nieuwe verbouwde slaapkamer zou staan!
Maar eigenlijk verdient natuurlijk iedereen zo'n mooie foto van jou!

Ilse zei

OOh jaa die silhouette foto's, prachtige foto's. Had ze al meerdere malen thuis laten zien en mijn moeder zei telkens goh dat zou ik nou zoo mooi vinden op een groot canvas.. We hebben de plannen om te gaan verhuizen en daar heb je veel grote witte kale muren. Daar zou zo'n prachtschilderij zeker wel mogen hangen. Maar dan moet ik het sowieso stil houden voor mama want anders weet ze het al.. Zelf vind ik zo'n foto ook altijd zoo mooi. Maar als ik het zelf doe lukt het me nooit!!! Dan zie je altijd wel wat van mij en ben ik nooit helemaal zwart. Dat is weer zoo jammer.. Dus als ik het zou winnen weet ik zeker dat het deze keer wel lukt voor mams..
Succes met het uitkiezen ;)

Jacky zei

Vrijdag hebben Chantal en ik een moeder-dochter dagje (winkelen natuurlijk!!) en het zou toch geweldig zijn als we deze af mogen sluiten met een moeder-dochter silhouette foto (voor pappa)!!

Wat een animo al weer....zie al hoe populair je nu al bent!!! ;-)

Ageeth zei

Natuurlijk kan ik dan ! Ik zeg er gewoon evt. wat voor af. Want het lijkt me Super om zo'n prachtige foto hier te hebben hangen.
Mijn nummers heb je van de week al gekregen, dus die heb je al en zijn zo makkelijk dat je die hoop ik bijna automatisch gaat drukken :-)
Liefs Ageeth

Linda Koehorst zei

Zou toch geweldig zijn, als je zelf altijd alle foto's maakt van het gezinsleven, dat iemand JOU een keer op de foto zet...
Ze zeggen wel eens dat de mooiste foto's niet worden gemaakt, maar dit is de kans om toch die foto te maken, hahaha!

Linda

femke zei

Wat een pracht foto's
Lijkt me geweldig..
Wie wil dat nu niet zo'n denderende foto..
Enuhh misschien zijn ze leuk als uitnodiging voor het trouwen van mij en jef.
Dat ik geschrapte foto's doe...

femke zei

Ik vergeet wel helemaal in het berichtje te vermelden dat wij vrijdag helemaal niet k unnen.

Maar wilde reageren omdat ik het zo'n leuk initiatief vond..

Marcia Schel zei

Ahhh wat leuk zeg...

Ik zou graag een hele mooie silhouette foto van ons gezin willen hebben en deze als canvas in onze net nieuw geschilderde huis willen hangen... Heb al een plekje uitgezocht!!

enne.. we kunnen ook nog vrijdag hahahahha!

mijn phone nr. heb je ook!

xxx Mas

Petra zei

Prachtige foto's, helaas voor mij niet haalbaar maar wel een heel leuk aanbod wat je doet. Succes met kiezen want jou kennende zal dat niet meevallen ;-))

En de vooruitzichten vwb het weer zijn goed dus dat gaat zeker goed komen!

Dilly zei

Ohoh Jola, het lijkt wel of ik ga trouwen want ik roep volmondig 'ja ik wil!. Helemaal mooi zo'n silhouette foto. Enne ik geef hem beslist niet weg maar 'k hou hem lekker voor mezelf. Schaamteloos hè?!

Wat een ongelooflijk leuk initiatief Jola!

Fia zei

Ik vind het een grandioos gebaar van je Jola.
Ik kan helaas niet maar.....wens je veel succes met het kiezen en alvast veel plezier...

Tineke zei

Wat een gaaf idee Jola. Geweldig dat je dat doet. Ik zou graag zo'n foto van jou hebben, maar zie daar echt de mogelijkheden niet voor vrijdag. Dus helaas gaat het mijn neus voorbij, maar zal je er vast iemand heel blij mee maken die ik het echt gun.

Anoniem zei

Ook ik kan vrijdag niet, hoewel ik heel graag zou willen !
Maar het is een hardstikke leuke actie en wens je veel succes met kiezen ...

Ans zei

Wat gaaf Jola, je hebt een hart van goud.....
Ik hoef geen silhouette foto van mij, alleen is maar alleen en ik ben te dik hahaha.... Mijn felicitaties gaan alvast naar de winnaar, wat een moeilijke keuze weer Jootje.... Wens je veel sterkte en volg je hart bij het kiezen zou ik zeggen.
Dikke kus
Ans

Anneke (An) Wijers zei

Ooooh, wat een prachtige foto's!!!!
En wat leuk dat je dit doet (inmiddels gedaan hebt)!