maandag 8 augustus 2011

Photochallenge day 8 ; A bad habit

Een slechte gewoonte..heb je even ?

Hier eerst die van Ageeth ; " ik heb mijn pinpas te vaak in de hand "

Photobucket

Zelda ;

Photobucket

Jacky ;

Photobucket

Joke ;

Photobucket

Dilly ;
"Deze opmerking die ik regelmatig van mijn kinderen hoor komt niet uit het niets. Ik kan het namelijk niet laten om iets te zeggen wanneer ik zie dat iemand afval van zich afgooit, vernielingen verricht of staat wild te plassen en bedenk maar verder. Mijn kinderen verzekeren me dat ik vandaag of morgen een verkeerde tegenkom die mij zal 'verbouwen'.
Sorry kinderen, ik kan niet anders...dat is de aard van het beestje."


Photobucket

Annika ;

Photobucket

Danielle ;'Sjonge, wat een lastige, eerst bedenken wat voor slechte gewoonte(n) ik heb... Heb nog wat mensen gevraagd. ;-)
Maar waar ik zelf maar steeds weer op uitkom (en dat wat ook nog te fotograferen is) is snaaien... En dan doorgaan tot het pak leeg is. Oeps. Dat is een slechte gewoonte die ik wel wil afleren"


Photobucket

Petra ;"O erg zeg, bijna alle foto's zijn op mij van toepassing behalve die van Ageeth want ik ben meestal zuinig op mijn centjes.

Opruimen dat kan ik niet, altijd een puinhoop, kom binnen en gooi mijn tas op tafel, schop mijn schoenen uit en hang mijn jas over de stoel, Mario is vaak degene die het dan opruimt want mij stoort het niet maar hem wel;-))

Verklaring foto:

s-Avonds stap ik zo uit mijn sloffen en joggingbroek en trek ik het de andere dag aan 't begin van de avond weer aan, lekker makkelijk haha."


Photobucket
( Hahaha, ik vind em hilarisch Petra !!, ik dacht dat ik erg was..)

Chantal ;

Photobucket

En de mijne ;

Photobucket

Ik ben een sloddervos.Eén van mijn slechte gewoontes. En dit is even tijdelijk mijn werkplek, echt midden in de woonkamer, omdat de internetverbinding slecht is op kantoor.Ik wist van gekkigheid niet waar ik eerst moest fotograferen ; in de badkamer ( die sinds vandaag weer heerlijk opgeruimt is ) de slaapkamer,mijn kledingkast, mijn scrapplek... ha ha ha
Mijn I phone ligt er ook, naast mijn Mac ook een slechte gewoonte, want ik kan niet meer zonder.

Kijk dan wat er allemaal ligt ?? Het woordje zomer, wat Quinty gemaakt heeft, en wat ik nog op een canvasje wou plakken..drie weken geleden ofzo..
Het potje met groene knoopjes, die ik wou gebruiken voor de challenge something green, maar het niet is geworden.Achter het groene potje zie je de lege verpakking van Sherbet. Kennen jullie dat nog ? Das echt jeugdsentiment, en lekker !! Links nog een stukje van een tekening die Quinty me gegeven heeft.Armbandjes die ik af doe omdat dat niet lekker werkt met een muis. Twee externe harde schijven, ja, mij overkomt niks,daar zorg ik wel voor. ( lees ; door schade en schande wijs geworden)

Photobucket

Al mijn SD kaartjes, allemaal vol..denk ik ?
Het brandalarm dat Joel me op een avond kwam brengen dat ineenkeer afging op zijn kamer.Sleuteltjes van mijn zadelkast. Kaartlezer.Het paarse tasje, daar zit Quinty's fototoestelletje in. En dan dat briefje van haar ; had ze ruzie met Joel :>)

Photobucket

Mijn geliefde agenda, waar ik zoveel in kan schrijven. Want ik hou van schrijven !
En dan al die briefjes.. To do briefjes, daar hou ik van, wordt mijn leven een stuk overzichtelijker, en overal notities van wat ik nou weer in Photoshop uitgespookt heb.
En dan die twee blauwe potjes nagellak, die wou Quinty vorige week op haar teennagels.

En verder moeten bij mij de zakken met drop ook gewoon leeg.. we zullen doooorgaaaan...hang ik mijn kleren nooit gelijk op, zet ik mijn tas altijd op het aanrecht,en heb ik moeite met op tijd komen. Mischien weten jullie er nog wat ?


Jullie zien, ik ben geen ster in het opruimen.Het is één grote chaos, de helft hoort er niet te staan. Wat maakt het uit zou je zeggen ? Nou, mij normaal ook niks, zij het niet dat ik me er zelf steeds vaker aan stoor en er onrustig van wordt. Kan er steeds slechter tegen . Dus tja... zit er maar één ding op...4 opmerkingen:

Petra zei

Jemig, zo ziet het er bij mij ook uit maar dan ietsjes minder erg hahaha, heb een leuk tasje staan waar ik alles in prop en een bloempotje, zgn. voor mijn pennen maar er zitten allerlei briefjes in en zoveel meer; geen pen te bekennen die raken allemaal kwijt, de flow ligt er ook te slingeren, handcreme, armband, knuffeltje, lege medicijnverpakking, tormesje, o ik ben ook zo erg, helemaal niet ietsjes minder ;-))

Fia zei

Daar zijn we toch vrouwen voor al die prullaria's om je heen....ik hou er van!!! hihiihihh

k.terbraak zei

Een goed idee de pinpas,was zeer zeker ook bij mij van toepassing geweest,want oooo,soms???
Verder een beetje gaos hoort er toch bij,want het huis is er voor ons en wij niet voor het huis.
En dan een wijntje op zijn tijd met een lekkere peuk erbij is voor mij even genieten,allemaal veel succes weer morgen.

Dilly zei

Wat een ontzettend leuke foto's allemaal. En wat ben je er druk mee! Thanks Jola.