donderdag 25 augustus 2011

Photochallenge day 12 ; Sunset

En daar zijn we weer ! Maandag terug gekomen van 8 dagen Porto Petro, Mallorca.
Z'on 80 km vanaf Palma, in het Oosten.Heel mooi hotel, met prachtige uitzichten aan de zee, maar daarover later meer.

We gaan weer vrolijk verder met de uitdaging!

Zonsondergang. Die was hier ver te zoeken gisteravond. Eén en al wolk.
Maar ik vind de foto's van de rest hartstikke goed gelukt !

Jackie ; Texel
Photobucket

Chantal ;
Photobucket

Ageeth;
Photobucket

Danielle ;
Photobucket

Joke ;
Photobucket

En de mijne ;
Photobucket

Zolas ik al zei, geen zon te zien.Dus tja, de foto was zo gemaakt, met mijn I phone nog wel.Dit is trouwens een zappelin met de Twente ballooning.En volgens mij liepen daar meer mensen rond met een fototoestel dan zonder.

Een bonus ;

Op weg naar huis kwam ik ook nog wat mooie plaatjes tegen, geen echte zonsondergang,maar wel mooi.Herman moest gauw de auto ergens aan de kant zetten zodat ik er even uit kon. Auto vol met kinderen, alles moet wijken , ha ha

Herman zei van de week al ; ik ga een boek schrijven ; mijn leven met een fotograaf. Dat was in Mallorca, toen ik foto's van ons vieren wou maken, wij ergens de auto hadden staan waar het niet mocht,geen navi hadden dus weer hartstikke verkeerd hadden gereden, en door een veld van hondenpoep moesten. En dat met ruim 30 graden.Maar de foto is moooooi!

Photobucket

En deze vanuit een rijdende auto. Je ziet de verlichting van het dashboard aan de linkerkant. Ik wou niet stoppen, het was al laat, en we wouden een ijsje van Van der Poel, en we wisten niet zeker of ie nog open zou zijn. ( was ie wel )
Photobucket

2 opmerkingen:

Ageeth zei

Leuk hoor, dat we weer gewoon verder gaan.
Liefs Ageeth

* Daniëlle * zei

Leuk, al die foto's weer onder elkaar! Ben benieuwd naar de rest van de uitwerkingen. Ik ben (uiteraard) al direct verder gegaan... you know me. ;-)